Toplaag:

Op piercings worden vaak toplagen aangebracht. Deze toplaag zorgt ervoor dat de eigenschap van het basismateriaal veranderd.

Verguld messing

Piercings zijn een populaire vorm van zelfexpressie geworden en er zijn tegenwoordig talloze mogelijkheden als het gaat om piercing sieraden. Een relatief nieuwe trend is piercing sieraden met een verguld messing toplaag.

Messing is een legering van koper en zink en is al lang bekend als een materiaal dat goed geschikt is voor sieraden. Door het te vergulden, wordt er een dun laagje goud of een andere edelmetalen op aangebracht om het materiaal een mooie glans en duurzaamheid te geven. Dit maakt het perfect voor piercing sieraden, omdat het niet alleen een mooie uitstraling heeft, maar ook minder snel slijtage vertoont dan bijvoorbeeld zilveren sieraden.

Bovendien is messing vergulde piercing sieraden betaalbaarder dan sieraden van massief goud, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige sieraden voor een meer betaalbare prijs.

Het is belangrijk om erop te wijzen dat sommige mensen allergisch kunnen zijn voor messing, vooral als het niet goed is verguld.

Al met al zijn piercing sieraden met een verguld messing toplaag een mooie, duurzame en betaalbare optie voor iedereen die op zoek is naar nieuwe sieraden voor hun piercings.

Heb jij als gebruiker problemen met bepaalde materialen, dan kan het zijn dat je allergische reacties kunt krijgen.