Tatoeage nodig? dan Lucky Cat Tattoo

Vele zijn je al voor gegaan en vele zullen er nog volgen, samen gaan we je tattoo wens werkelijkheid maken. Of het nu een kleine, of grote tattoo is.

Wil je een tatoeage laten zetten?

Maak dan vandaag nog een afspraak.

Whatsapp

Een tatoeage bij Lucky Cat Tattoo


Vele zijn je al voor gegaan en vele zullen er nog volgen, want een tatoeage bij Lucky Cat Tattoo is fijn, mooi en strak uitgewerkt.

Kom je op deze pagina terecht omdat je lekker aan het Googelen bent, of omdat je onze website hebt doorgekregen van een vriend, vriendin of bekende.

Het hele team heet je bij deze van harte welkom op onze website


The Story of

Lucky Cat Tattoo
The Story of

De dag dat wij besloten te gaan tatoeëren, hadden we een visie hoe onze studio eruit moest gaan zien.

Lees meer

Een lekker lichte studio waar de muziek niet hard staat, en waar voor jou altijd een overheerlijk vers bakje koffie of thee staat te wachten. Dat is een reden te meer waarom we met trots kunnen zeggen, Lucky Cat Tattoo de meest relaxte studio van ‘s-Hertogenbosch en omgeving.

Zin in een koffie of thee? Neem plaats.
Zin in een sigaret of even een kleine pauze? Neem plaats in onze patio.

Jouw beste 
      tattoo ervaring
   ooit @ Lucky Cat Tattoo

Kwaliteitsproducten

Wij plaatsen en verkopen alleen maar hoogwaardige tatoeages. - Je wil toch geen zooi in je lichaam! Al onze inkten zijn dan ook REACH goed gekeurd.

Persoonlijk advies

Ben je er nog niet helemaal aan uit hoe je tattoo er uit moet komen te zien, dan bespreken wij dit graag met je. Je beleving moet van A tot Z kloppen. Voor minder gaan we niet!

Professionele mensen

Je kunt nog zo'n mooie zaak hebben, nog zulke mooie producten, en de duurste apparatuur, als de mensen hun vak niet verstaan wordt het nooit mooi.

Hygiënische omgeving

Bij Lucky Cat ben je verzekerd dat de omgeving waar in je je bevindt aan alle eisen voldoet. En zelfs nog wat extra, want goed is niet goed genoeg.

Your Body
     Is Our Canvas

"Your Body Is Our Canvas" Wie heeft dit niet eens eerder gehoord, daarom moet je alleen maar geholpen worden door professionals, zodat je lichaam alleen nog maar mooier wordt.

En deze mensen maken dat waar!

Team Lucky Cat Tattoo