This is team Lucky Cat Tattoo

Hallo, mijn naam is Andries (mede-eigenaar van Lucky Cat Tattoo) en ik ga je vertellen wie Lucky Cat Tattoo is.


Lucky Cat Tattoo is een toegankelijke en vriendelijke tattoo- en piercingstudio in hartje Den Bosch. 
Zodra je ons huis binnenkomt denk je: hier voel ik me thuis. (klik op onderstaande foto en neem een kijkje)

Onze studio is licht en huiselijk ingericht en wij begroeten u met een vriendelijk woord. Wij voelen ons vereerd dat je voor ons hebt gekozen, er zijn tenslotte collega’s genoeg waar je ook naar toe had kunnen gaan.

Ons team bestaat momenteel uit vier enthousiaste mensen, waaronder ik zelf. Met onze ervaring en expertise gaan wij graag samen met je aan de slag om het gewenste resultaat te bereiken, of het nu gaat om een tatoeage of piercing. Wij zijn een allround tattoo studio die vrijwel alle stijlen beheerst. Of je nu een kleine, fijne tattoo met dunne lijnen wilt, een Polynesische tattoo, een mouw of achterstuk, kom met de uitdaging en wij gaan die graag met je aan. Als je niet van tatoeages houdt, maar wel van piercings houdt, kunnen wij je daar ook mee helpen. Wij verrichten alle soorten piercings en hebben een grote collectie piercing sieraden.

Ik zal het team even voorstellen, zodat je kunt ontdekken wie wat doet in onze studio.

Marlise Meulendijks  | Tattoo artist

Al sinds ik klein was, werk ik met potloden en verf. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik na de havo een creatieve vervolgopleiding ging volgen. Het werd St. Lucas in Boxtel waar ik mijn tekenvaardigheid kon uitbreiden en ook een beter gevoel voor kleur en vorm kon ontwikkelen. Na het voltooien van deze opleiding ben ik gaan werken bij Panhuizen, een bedrijf dat sjablonen maakt voor het bedrukken van stoffen en behang. Ik werkte daar op de tekenkamer en tekende daar 23 jaar lang elke dag. Toen was het tijd om te doen wat mij altijd heeft gefascineerd: tatoeages maken. Dit sprak mij al vanaf jonge leeftijd aan, maar ik beschouwde mezelf niet echt als een tattoo-type. Nadat mijn man mij ervan had overtuigd dat dit helemaal niet nodig is om iets moois te maken, heb ik na een jaar oefenen, en in de leer te zijn geweest, de stap gezet om zelf een winkel te openen. Dat was eerst heel spannend, maar inmiddels blijkt het een groot succes. En ik ben er erg trots op! Ik verwelkom je dan ook graag in onze studio.

Tot snel

Geertje van Esch  | Tattoo artist

Hoi, en wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Geertje van Esch en ik ben sinds 2019 tattoo-artiest. Dit lijkt misschien niet zo lang, maar ik heb al heel wat mooie tattoos mogen maken. Laat mij mezelf kort voorstellen. Ik ben geboren in 1995 in Brabant en heb altijd een artistieke kant gehad. Zo heb ik mijn studie aan het Sint Lucas College afgerond als creatief vakman, en heb ik ook heel lang als schoenmaker gewerkt. Een paar jaar geleden kreeg mijn vriend een tattoo-machine cadeau. Dat leidde al snel tot het echt tatoeëren bij mijn vriend en steeds meer vrienden. Nadat we begin 2019 naar Malta waren verhuisd, ben ik daar ook in de industrie gaan werken en ben ik gaan werken bij Skin Art Tattoo in St. Julians in Malta. Nu in Nederland ben ik mezelf nog steeds verder aan het ontwikkelen op het gebied van mijn favoriete stijlen. Op dit moment denk ik dat ik door de vele tatoeages de meeste ervaring heb met black & grey en fijne lijnen. Maar ook zijn kleuren tatoeages mijn sterke punt. Ik vind trash polka en dot art ook geweldig leuk om te doen. Ik ben nu al erg trots op mijn werk en kan niet wachten om te zien wat ik voor jullie kan betekenen!

Laura Roestenberg  | Tattoo artist

Hi allemaal, laat ik me even voorstellen.
vanaf een jonge leeftijd heb ik altijd een passie gehad voor creativiteit. Tekenen was mijn passie en ik was er constant mee bezig.

Tijdens mijn middelbare schooltijd ontwikkelde ik een grote interesse in de zelfexpressie van tatoeages en piercings. Ik wist dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Het was dan ook geen verrassing dat ik mijn tekenvaardigheden verder wilde ontwikkelen en besloot om de opleiding Game Art en Animatie te volgen aan het Sint Lucas in Eindhoven.

Gedurende deze studie heb ik mijn creatieve horizon verbreed en geëxperimenteerd in verschillende stijlen en media. Na het afronden van mijn opleiding kreeg ik de kans om bij Lucky Cat Tattoo aan de slag te gaan. Hier heb ik de mogelijkheid gekregen om alles over het vak te leren van mijn collega's. Ik ben ontzettend enthousiast en ik krijg de kans om mezelf voortdurend opnieuw uit te dagen. Ik zie er dan ook naar uit om mooie tatoeages te mogen zetten. Hopelijk tot snel!

Mr. T  | Hoofd animatie 

Mijn naam is Tabby, maar mijn volledige naam is Mister Tabby Cat, ook bekend als Mr. T. of tijger. Ik ben in dit team terechtgekomen omdat mijn voorganger Zoë (een witte herder) het niet meer alleen kon. Deze dame was namelijk al aardig op leeftijd. Nadat ik een jaar lang in de leer ben geweest (hoe je mensen het beste kan vermaken), verliet ze ons op veel te jonge leeftijd. Nu run ik het bedrijf als hoofd animatie bij Lucky Cat Tattoo. Ik kan je vertellen dat het behoorlijk vermoeiend is, daarom vind je mij niet altijd op elk moment van de dag, omdat ik af en toe een dutje doe. Maar als ik actief aanwezig ben, kun en mag je zeker met mij spelen. Ik vind het leuk om je te vermaken totdat een van mijn collega's je komt halen, omdat ze je een tatoeage of piercing bij je willen gaan zetten. Als je graag wat meer of iets langer met mij wilt spelen, kan ik altijd kijken of ik een plekje vrij heb in mijn agenda om wat meer tijd met je door te brengen. Mijn karakter: stoer, lief en heel zacht(aardig). Maar ik kans soms ook een bitch zijn, ook al ben ik een echte kerel.

Tot snel meow

Andries Meulendijks  | Piercer

En tenslotte over mezelf. Het ondernemerschap zit mijn hele leven al in mijn bloed. Zo heb ik ruim 22 jaar een IT-bedrijf gerund, en ben ik ruim 10 jaar bezig in de pijnbestrijding. Ondertussen heb ik ook de tattoo studio voor Marlise opgezet, en na ongeveer een half jaar vroeg ze mij om haar te assisteren in de tattoo studio. Over dat voorstel hoefde ik niet lang na te denken. Na het stoppen van de pijnbestrijding en het overdragen aan collega’s begon mijn nieuwe uitdaging als shopmanager binnen de tattoo studio. Door de enorme vraag naar piercings ben ik uiteindelijk in de leer gegaan bij een collega die dit vak al ruim 35 jaar uitoefent. Hij leerde mij alle kneepjes van het vak. Ondertussen zet ik 4 dagen per week talloze piercings en maak ik hier veel mensen blij mee. Met trots kan ik zeggen dat wij een mooi beroep hebben. Want wat is er mooier dan elke dag leuke mensen te mogen begroeten, en samen met een geweldig team supertof werk af te leveren.
online agenda. Tot snel bij Lucky Cat Tattoo.

Dianne van der Heijden  | Shop Assistent

Hallo daar. Ik ben Dianne van der Heijden, geboren in Rosmalen in 1971. Sinds 2002 woon ik met mijn man en onze twee Teckels in het mooie Brabantse Lith aan de Maas. Na mijn studie te hebben afgerond, ben ik in 2003 begonnen als Administratief Medewerkster bij een groot ROC in Den Bosch, waar ik momenteel nog steeds werkzaam ben voor 4 dagen per week. Naast deze administratieve baan, ben ik voortaan ook op de vrijdagen te vinden bij het gezellige Team van Lucky Cat Tattoo, waar ik zo een beetje vanalles doe, een soort manusje van alles. Klanten ontvangen, voorzien van een lekker bekske koffie of thee, piercings aanvullen, wat administratieve taken etc. Ik vind het dagelijkse contact met mensen zeer fijn en dit maakt mijn dag altijd weer goed waardoor ik aan het einde van de dag met een voldaan gevoel het weekend in ga. Kortom, misschien mag ik jou binnenkort ook welkom heten in onze mooie Tattoo- en Piercingshop. 

Houdoe en tot snel !!

Op de hoogte blijven!


Laat dan je e-mailadres achter. Hiermee ontvang je de laatste updates en interessante kortingen.