PVD (Physical Vapour Deposition)

Piercing sieraden met een PVD toplaag zijn een populaire keuze onder piercing liefhebbers. PVD staat voor Physical Vapor Deposition, wat een proces is waarbij een dunne laag metaal wordt aangebracht op het oppervlak van het sieraad. Dit proces zorgt voor een duurzame en krasbestendige toplaag die lang meegaat.

PVD sieraden zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder goud, zilver, zwart en roségoud. Dit geeft piercing liefhebbers de mogelijkheid om hun sieraden af te stemmen op hun persoonlijke stijl. Bovendien zijn PVD sieraden hypoallergeen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met gevoelige huid of allergieën.

Een ander voordeel van PVD sieraden is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Door de krasbestendige toplaag kunnen de sieraden veilig worden schoongemaakt met een zachte doek en milde zeep. Hierdoor blijven ze er als nieuw uitzien, zelfs na jarenlang dragen.

PVD sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waaronder oorbellen, neusringen, navelpiercings en tongpiercings. Hierdoor is er voor elk type piercing een geschikt PVD sieraad beschikbaar.