Je bestelling ophalen of laten bezorgen

Mocht je een bestelling willen plaatsen of heb je er al een geplaatst, dan bedankt voor je interesse in onze tattoo en piercingstudio, Lucy Cat Tattoo. De bestelling kun je bij ons komen ophalen of laten bezorgen via de bezorger.


Bestelling ophalen in de winkel​

Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen, kun je te voet, per fiets, brommer, motor of auto naar onze studio komen. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur, dus je kunt je auto hier veilig parkeren. (maximaal 1 uur betaald parkeren)​Onze studio is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdagen, van 10.00 uur tot maximaal 18.00 uur.​Als je een bestelling wil komen ophalen neem dan van te voren even telefonisch contact met ons op. (+31 6 14391210)


Het adres van Lucky Cat Tattoo is:​

Vughterstraat 277

5211GE Den Bosch

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

Bestelling laten bezorgen

Als je ervoor kiest om je bestelling te laten bezorgen via de bezorger, houd er dan rekening mee dat er mogelijke verzendkosten bij komen. In de meeste gevallen past het pakketje gewoon door de gleuf van de brievenbus, dus je hoeft hier niet speciaal voor thuis te blijven.


Als je vragen hebt over je bestelling of over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.


Met vriendelijke groet,

Team Lucy Cat Tattoo​

Klik hier, ga naar de webshop, en plaats vandaag nog je bestelling

Op de hoogte blijven!


Laat dan je e-mailadres achter. Hiermee ontvang je de laatste updates en interessante kortingen.